Vielä yksi Helsingin yliopiston 375-vuotisjuhla ilman innovaatiota, brändiä ja Alex Stubbia

18.12.Klo 16-19

Helsinin yliopiston päärakennus,Pieni juhlasali, Fabianink. 33,4.krs

Olemme riippumattomia yliopistolaisia, jotka ovat huolissaan yliopiston tulevaisuudesta ja akateemisen osaamisen arvostuksesta. Yliopistoa uhkaavat lyhytnäköiset säästöt, toiminnan itsetarkoituksellinen mittaaminen, sivistyksen ja tiedon arvostuksen aleneminen päättäjien ja talouselämän eliitin keskuudessa sekä tähän liittyvä pyrkimys tehdä yliopistosta liikeyritysten tuotekehitysosasto.

Haluamme päättää Helsingin yliopiston 375-juhlavuoden akateemiseen juhlaan, jossa emme puhu yliopiston brändistä, yliopiston sijoittumisesta kansainvälisissä rankingeissa, yliopiston tuottavuudesta tai innovaatioista. Sen sijaan keskitymme siihen, mistä yliopistossa pohjimmiltaan on kyse – siis tieteestä, sivistyksestä ja kulttuurista.

Tilaisuudessa puhuvat mm. arabian kielen ja islamin tutkimuksen professori Jaakko Hämeen-Anttila, filosofi Thomas Wallgren, kansanedustaja, FT Outi Alanko-Kahiluoto, kirjailija/tutkija Laura Lindstedt, kansainvälisen politiikan professori Heikki Patomäki sekä Helsinki Challenge-kilpailun voittajaryhmän jäsen Katri Saarikivi. Tilaisuudessa laulaa Maija Vilkkumaa.

 

Tapahtuman Facebook-sivu

https://www.facebook.com/events/1667050780235469/

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s