LANSEERAUS 3.5 klo 15:30!

Universitas Helsingiensis 376 -kirjan julkistamiseksi järjestetään keskustelutilaisuus tänään 3.5.2016 Kaisa-Kirjaston kahvilassa klo 15:30-17.

Keskustelemassa prof. emer. Matti Klinge, vararehtori Anna Mauranen, lauluntekijä ja entinen tutkija Maija Vilkkumaa, Helsinki Challenge-kilpailun voittajatiimin jäsen Katri Saarikivi sekä Universitas Helsingiensis teoksen toimittajat Janne Saarikivi ja Miia Halme-Tuomisaari. Paikalla on mahdollisuus saada kirjaa.

Tilaisuudessa keskustellaan muun muassa yliopiston tavoitteista. Onko sivistyksellä ja kulttuurilla enää tilaa vai ovatko yliopistossarankingit ja evaluaatiot korvanneet ne? Yliopiston merkityksestä yhteiskunnassa: tuleeko yliopiston tehdä innovaatioita yrityksillä vai riittääkö ihmisten sivistäminen? Yliopiston muutoksesta: monet tuntevat, että yliopisto, johon he 25-30 vuotta sitten tulivat opiskelemaan oli aivan eri laitos kuin nykyinen; onko muutos vain illuusio vai myös totta? Sekä yliopistojen kriisistä: suhtautuuko valtiovalta erityisen välinpitämättömästi yliopistoihin? Onko Helsingin yliopistossa sisäinen kriisi, joka ilmenee johdon ja henkilökunnan välisenä epäluottamuksena? Mitä asioille voidaan tehdä?

Linkki Facebook-tapahtumaan

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 

Lisätietoja:

Janne Saarikivi 0415323754

Taina Riikonen 040 5834308

Miia Halme-Tuomisaari 050 5410226

helsingiensis performanssi

Kuvassa Miia Halme-Tuomisaari (vas) ja Taina Riikonen 29.4.2016 Aleksandriassa järjestetyssä Universitas Helsingiensis 376 -teoksen performatiivisessä julkaisutilaisuudessa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s